Hvordan skifter jeg fra den interne antenne til en ekstern antenne?

Kunder, der har købt en ekstern antenne til Phyn Plus, kan nu let skifte antennetilstand i appen enten under den indledende enhedsparringsproces eller efter enhedsparring.

Bemærk:  Hvis du ikke er sikker på, hvilken type ekstern antenne du har brug for, så se denne FAQ.

Første parring af enheden

1. Åbn Phyn-appen
  2. Opsæt enhed vises
  3. Vælg Phyn Plus
  4. Når du har afsluttet trinnet med oprettelse af forbindelse med Phyn-appen til din Phyn Plus, vises “Søger efter netværk” kort
  5. På skærmen Opret forbindelse til netværk vises en liste over tilgængelige Wi-Fi-netværk
  6. Antenntilstanden, dvs. “Antenne: Intern ”vises
    • Bemærk:  Phyn Plus-enheder er som standard indstillet til at bruge den interne antenne
  7. Hvis du vil skifte fra intern til ekstern, skal du trykke på “Antenne: Intern”
    1. Bemærk:  Før du fortsætter, skal du allerede have den eksterne antenne tilsluttet enheden, før du vælger at ændre antennestatus
    2. En hvilken som helst 2,4 GHz Wi-Fi-antenne med en han RP-SMA-port, (som har indvendigt gevind og et midterstik i stedet for en hanstift), kan bruges
    3. Hvis du ikke har købt en ekstern antenne, men planlægger at købe en i fremtiden, kan du altid kontakte Phyn kundeservice, der kan udføre skiftet for dig.
  1. “Tilsluttet en intern antenne – Hvis din Wi-Fi-signalstyrke er svag, kan du tilslutte en ekstern antenne til porten på din Phyn-enhed” vises
  2. Tryk for at ændre antennestatus fra Intern til Ekstern
  3. “Skifter” og et statusikon vises, når antennetilstanden skiftes fra Internt til Eksternt
  4. “Tilsluttet ekstern antenne” vises, når skiftet er udført
    • Bemærk:  Hvis du udfører ovenstående trin uden en ekstern antenne er tilsluttet, vil enheden ikke være i stand til at afslutte parring
    • Hvis en ekstern antenne ikke registreres eller ikke er tilkoblet, vises en meddelelse, der angiver, at du skal gendanne Phyn Plus’ fabriksindstillinger:
    • “Fabriksnulstilling krævet – Ingen ekstern antenne blev fundet.”  Du skal fabriksnulstille din Phyn-enhed ved at klikke på den blå knap 3 gange, holde den inde i 5 sekunder og derefter slippe.  Når du ser de blå bjælker bevæge sig udad fra midten, er processen færdig, og du kan trykke på Okay ”
    • Når du har afsluttet fabriksnulstillingen, vil antennetilstanden for din Phyn Plus nu blive indstillet til Intern.
    • Du skal genstarte parringsprocessen

Efter parring af første enhed

1. Åbn Phyn-appen
  2. Tryk på Menu > Indstillinger > Enhed > Wi-Fi-indstillinger > Antenne (som standard er indstillingen “Antenne:  Intern”)
  3. Sørg for, at en ekstern antenne er tilsluttet
  4. Tryk på Skift til ekstern antenne
  5. På skærmen “Er du sikker? – Sørg for, at du har tilsluttet en ekstern antenne til din Phyn-enhed, før du fortsætter”.
  6. Tryk på Fortsæt
  7. “Tilsluttet eksternt antenneskift” vises
  8. Hvis signalet fra den eksterne antenne er stærkere end signalet fra den interne antenne, ændres antenneindstillingen til Antenne: Ekstern
  9. Bemærk:  Hvis signalet fra den eksterne antenne er lig med eller svagere end signalet fra den interne antenne, vises følgende meddelelse:
  10. ”Signalet til ekstern antenne er for svagt.  For at opretholde Wi-Fi-styrken bruges den interne antenne”.
  11. Hvis signalet fra den eksterne antenne er større end signalet fra den interne antenne, vil omskiftningen være gennemført.
  12. Beskeden: “Tilsluttet ekstern antenne” vises

Hvis du oplever problemer, kan du kontakte Phyn kundesupport via e-mail eller telefon.  Phyn kundesupport kan også aktivere din Phyn-enhed til at bruge den eksterne antenne i stedet for den indbyggede interne antenne.

BEMÆRK:

Hvis antennen ikke giver din Phyn Plus-enhed nok signalstyrke, skal du købe en Wi-Fi-signalforstærker

Cant find what you're looking for?

Phyn Is Closed for the Evening

Phyn will re-open Tomorrow at

8:00 AM Pacific Time

If you have a plumbing Emergency please call a plumber for assistance

The answers to most common support issues can be found at the Phyn Help Center: https://www.phyn.com/help-center/

These include:

For Urgent Issues, You Can Email: help@phyn.com, response times will vary

• Urgent Issues: No water to the home after following the instructions outlined above or a major water leak

Note: Emails of a Non-Urgent Nature Will Not Receive A Reply

Normal Support Hours are Monday through Friday from 8:00 am to 5:00 pm PST excluding major Holidays.

What can we help you with?

Or give us a call at (877) 749-6792

Support Hours: M-F 8am to 5pm PST