Phyn-tilin luominen – Onko minun annettava sovellukseen matkapuhelinnumero vai voinko käyttää lankapuhelinnumeroa?

Sinun on annettava matkapuhelinnumero, kun sovellus pyytää puhelinnumeroa tiliä luotaessa.

Phyn-sovellus on suunniteltu lähettämään viestejä matkapuhelimeesi sekä tekstiviesteinä että sovelluksen sisäisinä viesteinä. Nämä viestit eivät toimi lankapuhelimessa, vaan käyttäjällä on oltava matkapuhelin. Kun luot tiliä tai jos unohdat salasanan, sinun on annettava todentamista varten 6-numeroinen koodi, joka lähetetään sinulle matkapuhelimeen tekstiviestillä.

Huomaa: Jos annat tiliä luotaessa sovellukseen lankapuhelinnumeron etkä matkapuhelinnumeroa, näyttöön tulee virheilmoitus.