Ilmoittaako Phyn Plus minulle vesivuototilanteessa?

Phyn Plus -laite on suunniteltu ilmoittamaan sinulle, jos se havaitsee epätavallista vedenkäyttöä, joka mahdollisesti voi olla vuoto. Phyn Plus -laite lähettää sinulle ilmoituksia myös muusta kuin vuotojen aiheuttamasta vedenkäytöstä ja pyytää sinua tunnistamaan vesikalusteen, joka on aiheuttanut kyseisen käytön. Tämän prosessin kautta Phyn Plus -laite ”oppii””, mikä on normaalia vedenkäyttöä ja minkä tyyppinen käyttö on mahdollisesti vuoto.

Kuinka se toimii?

1. Jos epätavallista vedenkäyttöä havaitaan, järjestelmä lähettää seuraavan tekstiviestin: ”Epätavallinen vesitapahtuma havaittu” (Unusual water activity detected).
  2. Pikailmoitus näkyy puhelimessasi ja kehottaa sinua käynnistämään Phyn-sovelluksen, jotta voit tarkistaa vesitapahtuman.
  3. Sinua pyydetään vastaamaan muutamaan kysymykseen, jotta voidaan määrittää, oliko kyseinen vesitapahtuma vuoto vai normaalia vedenkäyttöä.
  4. Ensin kysytään, tiedätkö sinä, mikä aiheuttaa tämän vesitapahtuman.
Vedenkäytön ilmoitus – 1
  1. Jos vastaat ”Kyllä” (Yes), sinulta kysytään, tiedätkö sinä, onko kyseessä vuoto.

Vuotokyselykulun näyttö 2

1. Jos vastaat ”Kyllä”, sinulle tarjotaan mahdollisuutta soittaa putkiasentajalle ja kysytään, haluatko katkaista vedentulon vuodon pysäyttämiseksi. Jos vastaat ”Ei” (No), sinulle esitetään luettelo vesikalusteista, jotka voivat aiheuttaa vedenkäytön.

Vuotokyselykulun näyttö 3

1. Jos vastaat ”Ei mikään näistä” (None of these), sinua pyydetään kertomaan, mikä vesikaluste aiheutti vedenkäytön.

Vuotokyselykulun näyttö 4

1. Näyttöön tulee luettelo kotisi vesikalusteista. Voit valita vesikalustetyypin, joka korostetaan sinisellä värillä. Jos tarvittavaa vesikalustetyyppiä ei löydy luettelosta, voit kirjoittaa sen nimen yläriville.

Vuotokyselykulun näyttö 5

1. Sovellus kuittaa valintasi. Valitse lopuksi OK (Okay).

Vuotokyselykulun näyttö 6

1. Näyttöön tulee uusi viesti, kun vesitapahtuma on päättynyt.

Vuotokyselykulun näyttö 28

1. Tapahtuma näkyy nyt otsikon Ratkaistut (Resolved) alla kohdassa Hälytykset (Alerts) valitsemasi vesikalustetyypin nimellä. Vesitapahtumien virtausnopeuden luokituksena on Alhainen virtaus (Low flow), Keskimääräinen virtaus (Medium flow) tai Korkea virtaus (High flow).

Vuotokyselykulun näyttö 7

1. Jos napautat ratkaistua hälytystä, näyttöön tulee lisätietoja aiheesta.

Vuotokyselykulun viimeinen näyttö
Screen reader support enabled.

Phyn Plus -laite on suunniteltu ilmoittamaan sinulle, jos se havaitsee epätavallista vedenkäyttöä, joka mahdollisesti voi olla vuoto. Phyn Plus -laite lähettää sinulle ilmoituksia myös muusta kuin vuotojen aiheuttamasta vedenkäytöstä ja pyytää sinua tunnistamaan vesikalusteen, joka on aiheuttanut kyseisen käytön. Tämän prosessin kautta Phyn Plus -laite ”oppii””, mikä on normaalia vedenkäyttöä ja minkä tyyppinen käyttö on mahdollisesti vuoto.

Kuinka se toimii?

1. Jos epätavallista vedenkäyttöä havaitaan, järjestelmä lähettää seuraavan tekstiviestin: ”Epätavallinen vesitapahtuma havaittu” (Unusual water activity detected).
  2. Pikailmoitus näkyy puhelimessasi ja kehottaa sinua käynnistämään Phyn-sovelluksen, jotta voit tarkistaa vesitapahtuman.
  3. Sinua pyydetään vastaamaan muutamaan kysymykseen, jotta voidaan määrittää, oliko kyseinen vesitapahtuma vuoto vai normaalia vedenkäyttöä.
  4. Ensin kysytään, tiedätkö sinä, mikä aiheuttaa tämän vesitapahtuman.
Vedenkäytön ilmoitus – 1
  1. Jos vastaat ”Kyllä” (Yes), sinulta kysytään, tiedätkö sinä, onko kyseessä vuoto.

Vuotokyselykulun näyttö 2

1. Jos vastaat ”Kyllä”, sinulle tarjotaan mahdollisuutta soittaa putkiasentajalle ja kysytään, haluatko katkaista vedentulon vuodon pysäyttämiseksi. Jos vastaat ”Ei” (No), sinulle esitetään luettelo vesikalusteista, jotka voivat aiheuttaa vedenkäytön.

Vuotokyselykulun näyttö 3

1. Jos vastaat ”Ei mikään näistä” (None of these), sinua pyydetään kertomaan, mikä vesikaluste aiheutti vedenkäytön.

Vuotokyselykulun näyttö 4

1. Näyttöön tulee luettelo kotisi vesikalusteista. Voit valita vesikalustetyypin, joka korostetaan sinisellä värillä. Jos tarvittavaa vesikalustetyyppiä ei löydy luettelosta, voit kirjoittaa sen nimen yläriville.

Vuotokyselykulun näyttö 5

1. Sovellus kuittaa valintasi. Valitse lopuksi OK (Okay).

Vuotokyselykulun näyttö 6

1. Näyttöön tulee uusi viesti, kun vesitapahtuma on päättynyt.

Vuotokyselykulun näyttö 28

1. Tapahtuma näkyy nyt otsikon Ratkaistut (Resolved) alla kohdassa Hälytykset (Alerts) valitsemasi vesikalustetyypin nimellä. Vesitapahtumien virtausnopeuden luokituksena on Alhainen virtaus (Low flow), Keskimääräinen virtaus (Medium flow) tai Korkea virtaus (High flow).

Vuotokyselykulun näyttö 7

1. Jos napautat ratkaistua hälytystä, näyttöön tulee lisätietoja aiheesta.

Vuotokyselykulun viimeinen näyttö