Miksi Phyn Plus sulki vedentulon sen jälkeen, kun sain ilmoituksen epätavallisesta virtauksesta?

Phyn Plus sulkee vedentulon seuraavissa tilanteissa:

• Phyn Plus havaitsee epätavallisen vedenkäyttötapahtuman.
  • Phyn lähettää hälytyksen vedenkäyttötapahtumasta tekstiviestillä ja sovelluksen sisäisellä push-ilmoituksella.
  • Uusi hälytys näkyy Phyn-sovelluksessa punaisena numeroituna hälytyskuvakkeena.
  • Phyn-sovellus pyytää varmistamaan, onko kyseinen käyttötapahtuma vuoto.
  • Jos kyseessä ei ole vuoto, Phyn-sovellus kysyy, millainen vesitapahtuma oli kyseessä, ja pyytää määrittämään vedenkäytölle nimikkeen.
  • Jos asiakas ei vastaa vedenkäyttöhälytykseen, Phyn Plus varoittaa uudella tekstiviestillä ja sovelluksen push-ilmoituksella, että vedentulo katkaistaan.
  • Vedentulo katkaistaan ja uusi tekstiviesti ja sovelluksen push-ilmoitus lähetetään.
  • Napauta valikkokuvaketta Phyn-sovelluksessa.  Napauta näytön alareunassa punaista ”vedentulo on katkaistu” X-kuvaketta.
  • Punainen X muuttuu vihreäksi valintamerkiksi ja näkyviin tulee ilmoitus, että vesi on kytketty päälle.

Voit estää tämän tapahtumasta vastaamalla aina vastaanottamiisi vedenkäyttöön liittyviin hälytyksiin.   Jos vastaanottanut aiempia hälytyksiä, voit tunnistaa kyseiset hälytykset napauttamalla hälytyskuvaketta vesitapahtumien näytön oikeassa yläkulmassa.  Jos tiedät hälytyksen aiheuttajan, eikä kyseessä ole vuoto, opeta se Phyn-sovellukselle napauttamalla hälytysviestiä ja valitsemalla näyttöruudun alareunasta komennon ”Kerro meille”. Mitä enemmän palautetta annat Phyn-sovelluksen kautta, sitä nopeammin Phyn-sovellus oppii ja lakkaa lähettämästä hälytysviestejä ja sulkemasta vedentuloa samankaltaisissa tilanteissa seuraavalla kerralla.

Cant find what you're looking for?

Phyn Is Closed for the Evening

Phyn will re-open Tomorrow at

8:00 AM Pacific Time

If you have a plumbing Emergency please call a plumber for assistance

The answers to most common support issues can be found at the Phyn Help Center: https://www.phyn.com/help-center/

These include:

For Urgent Issues, You Can Email: help@phyn.com, response times will vary

• Urgent Issues: No water to the home after following the instructions outlined above or a major water leak

Note: Emails of a Non-Urgent Nature Will Not Receive A Reply

Normal Support Hours are Monday through Friday from 8:00 am to 5:00 pm PST excluding major Holidays.

What can we help you with?

Or give us a call at (877) 749-6792

Support Hours: M-F 8am to 5pm PST