Miten voin lisätä vesikalusteiden luetteloon uuden vesikalusteen?

Voit lisätä kalusteita vesikalusteiden luetteloon seuraavasti:

1. Napauta valikkokuvaketta näytön vasemmasta yläkulmassa.
  2. Napauta Asetukset-painiketta.
  3. Napauta Koti-painiketta.
  4. Napauta Varasto-painiketta.
  5. Napauta näytön oikeassa yläkulmassa olevaa Muokkaa-painiketta.
  6. Napauta vesikalusteen vieressä olevaa +-kuvaketta.
  7. Vieritä listaa ja valitse kaikki kalusteet, jotka haluat lisätä kodin kalustevarastoon.
  8. Viimeistele muutos napauttamalla näytön oikeassa yläkulmassa olevaa Tallenna-painiketta.