Miten voin päivittää Phyn Plus -laitteeni laiteohjelmiston?

Phyn Plus -laiteohjelmiston päivitys

Päivitä Phyn Plus -laitteesi laiteohjelmisto seuraavien ohjeiden mukaan:

Käynnistä Phyn-sovellus.

Napauta painikkeita Valikko > Tili > Asetukset > Laiteohjelmisto

Jos laiteohjelmisto ei ole viimeisin mahdollinen versio, laiteohjelmiston päivitysprosessi käynnistyy. Prosessi kestää noin 5 minuuttia.

Jos laiteohjelmisto on jo uusimman version mukainen, näyttöön tulee viesti « Laiteohjelmistosi on nyt ajantasalla. ».

Huomautus: Phyn Plus -laite tarkistaa automaattisesti joka yö, onko laiteohjelmistoon saatavilla päivitettyä versiota.”