Monikohdetuki – Kuinka monta Phyn Plus -laitetta voin lisätä Phyn-tililleni?

Monikohdetuki

Phyn-tilille voidaan lisätä yhteensä 6 Phyn Plus -laitetta Phyn-sovelluksen uusinta versiota käytettäessä.

• Monikohdetuki on käytettävissä Phyn-sovelluksen versiosta 1.3.5 alkaen.
  • Versio 1.3.5 lanseerattiin App Storessa ja Google Playssa 16.10.2018.
  • Jos haluat tarkistaa käytössäsi olevan Phyn-sovelluksen version, käynnistä sovellus. Versionumero näkyy näytön oikeassa alakulmassa.

Phyn-sovelluksen monikohdetuki sopii erityisesti heille, joilla on loma-asunto tai jotka ovat antaneet kiinteistön vuokralle!

Phyn-laitteiden lisääminen Phyn-sovellukseen on helppoa. Katso ohjeet alta!

Kun olet määrittänyt ensimmäisen Phyn Plus -laitteen asetukset, käynnistä puhelimessasi oleva Phyn-sovellus.

1. Napauta näytön vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta.

0

1. Napauta ensimmäiseen Phyn-laitteeseesi liitettyä osoitetta.

0

1. Näytön alareunaan tulee ”Lisää uusi laite” (Add a new device) -painike. Napauta ”Lisää uusi laite” (Add a New Device).

1

1. Napauta Jatka (Continue).

2

1. Napauta Tarkista virta (Check for Power) -näytössä Seuraava (Next).

3

1. Muodosta laitepari uuden Phyn-laitteesi ja kotisi Wi-Fi-verkon välille ohjeiden mukaisesti.
  2. Anna uuden Phyn-laitteen sijoituspaikan osoite Lisää koti (Add Home) -näytössä ja napauta Seuraava (Next).

4

1. Määritä kodin asetukset (Configure Home) -näytössä annat tiedot vesikalusteluetteloa varten, napauta Next (Seuraava).

5

1. Anna tiedot vesikalusteluetteloa varten.

6

1. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta Vesitapahtuma (Water Activity) -näytössä.

7.5

1. Näyttöön avautuu uuden Phyn-laitteen valikko. Voit tarkastella juuri lisäämäsi Phyn-laitteen toiminnan valvontaa, käynnistää putkiston tarkistuksen, tarkistaa vedenkulutuksen, käyttää sulkuventtiiliä jne.

8

1. Jos haluat tarkastella toista Phyn-laitetta, napauta näytön yläreunassa olevaa Phyn-kuvaketta uudelleen, jolloin näyttöön avautuu luettelo Phyn-laitteistasi. Voit myös lisätä uuden Phyn-laitteen napauttamalla näytön alareunassa Lisää uusi laite (Add a new Device).

Cant find what you're looking for?

What can we help you with?

Or give us a call at (877) 749-6792

Support Hours: M-F 8am to 5pm PST