Laiteparin muodostaminen Phyn Plus -laitteen ja Google Pixelin tai Google Pixel 2:n välille ei onnistu

Jos laiteparin muodostaminen Phyn Plus -laitteen ja Google Pixel- tai Google Pixel 2 -laitteen välille ei onnistu Phyn-sovelluksen uusinta versiota 1.2.4 käyttäen, ratkaise ongelma seuraavasti:

1. Siirry laitteen Asetuksiin (Settings).
  2. Sovellukset ja ilmoitukset (Apps & Notifications)
  3. Sovellusten käyttöoikeudet (App permissions)
  4. Tallennustilan käyttöoikeudet (Storage permissions)
  5. Vieritä Phyn-sovelluksen kohdalle.
  6. Ota tallennustilan käyttöoikeus KÄYTTÖÖN (ON) napauttamalla Phyn-sovelluksen vieressä olevaa vaihtopainiketta (oletuksena käyttöoikeus on POISSA KÄYTÖSTÄ [OFF]).
  7. Siirry laitteen Asetuksiin (Settings).
  8. Sovellukset ja ilmoitukset (Apps & Notifications)
  9. Sovellusten käyttöoikeudet (App permissions)
  10. Sijainnin käyttöoikeudet (Location permissions)
  11. Vieritä Phyn-sovelluksen kohdalle.
  12. Ota sijainnin käyttöoikeus KÄYTTÖÖN (ON) napauttamalla Phyn-sovelluksen vieressä olevaa vaihtopainiketta (oletuksena käyttöoikeus on POISSA KÄYTÖSTÄ [OFF]).

Poistu asetuksista. Laiteparin muodostamisen Phyn Plus -laitteesi ja Google Pixel -laitteesi Phyn-sovelluksen välille pitäisi nyt onnistua.