Minkä tyyppinen ulkoinen Wi-Fi-antenni sopii käytettäväksi Phyn Plus -laitteen kanssa?

Ulkoinen Wi-Fi-antenni

Phyn Plus -laitteessa on naaraspuolinen RP-SMA-antenniliitin (ulkokierre ja urospuolinen keskikosketin), joka löytyy laitteen päädystä kumisuojuksen alta ja johon ulkoinen Wi-Fi-antenni voidaan kytkeä.

Laitteeseen sopii mikä tahansa 2,4 GHz:n Wi-Fi-antenni, jossa on urospuolinen RP-SMA-liitin (sisäkierre ja naaraspuolinen keskikosketin).

Saatavana on teholtaan keskitasoisia ulkoisia Wi-Fi-antenneja, joiden vahvistus on noin 9–11 dBi.

• Voit tutustua valikoimaan hakemalla Googlesta esim. hakusanoilla ”2,4 GHz 9 dBi RP-SMA Wifi-antenni”

Saatavana on myös tehokkaampia ulkoisia Wi-Fi-antenneja, joiden vahvistus on noin 15–18 dBi. Joidenkin antennien toimitukseen sisältyy myös jalusta ja liitäntäkaapeli:

• Voit tutustua valikoimaan hakemalla Googlesta esim. hakusanoilla ”2,4 GHz 15 dBi RP-SMA Wifi-antenni”

HUOMAA:

• Kun olet hankkinut ulkoisen antennin, sinun on otettava yhteyttä Phyn-asiakastukeen sähköpostilla tai puhelimella.
  • Phyn-asiakastuki asettaa Phyn-laitteesi käyttämään ulkoista antennia laitteen sisällä olevan yhdysrakenteisen antennin sijaan.
  • Jos antennin tarjoama signaalin voimakkuus ei riitä Phyn Plus -laitteellesi, sinun on hankittava verkkolaajennin.