Minkä tyyppisiä Wi-Fi-suojausprotokollia Phyn Plus -laite tukee?

Phyn Plus toimii parhaiten suojausprotokollaa WPA2 (Wi-Fi Protected Access II) käytettäessä. WPA2 on ollut vaatimuksena kaikissa Wi-Fi CERTIFIED -laitteissa jo vuodesta 2006. Phyn Plus tukee yhteyttä reitittimiin, jotka on määritetty käyttämään seuraavia Wi-Fi-suojausprotokollia:

• WEP – Ei suositella – WEP-suojausprotokollaa käyttävät verkot voidaan hakkeroida helposti – Katso alla
  • WPA2 Personal (eli WPA2-PSK, PSK2, WPA2-PSK (vain AES ? ei TKIP), WPA2-PSK/AES)
  • WPA/WPA2 Personal (eli WPA/WPA2 Mixed Mode, WPA/WPA2 PSK, WPA/WPA2 (TKIP/AES), PSK2-Mixed)

Huomaa: Wi-Fi Alliance -järjestö suosittelee vahvasti, että WEP- tai WPA-suojausprotokollaa käyttävät käyttäjät siirtyvät käyttämään joko WPA2 Personal- tai WPA/WPA2 Personal (Mixed Mode) -protokollaa.

Lisätietoja löytyy esimerkiksi osoitteesta https://www.wi-fi.org/discover-wi-fi/security (englanniksi).