Miksi minua pyydetään antamaan käyttäjänimeni ja salasanani aina kun käynnistän Phyn-sovelluksen Android-käyttöjärjestelmää käyttävässä Samsung- tai Pixel-puhelimessani?

Jos Phyn-sovellus pyytää sinua antamaan käyttäjänimesi ja salasanasi aina kun käynnistät Phyn-sovelluksen Android-käyttöjärjestelmää käyttävässä Samsung- tai Pixel-puhelimessasi, ratkaise ongelma seuraavasti:

Ensimmäinen vaihe:

1. Varmista, että Phyn-sovellus ei ole käynnissä.
  2. Valitse Asetukset (Settings) > Sovellukset (Apps) > Phyn > Käyttöoikeudet (Permissions) > Vaihda kohtien Sijainti (Location), Puhelin (Phone) ja Tallennustila (Storage) kohtien valinta.
  3. Napauta Takaisin-painiketta, jolloin muutokset tallentuvat.

Toinen vaihe:

1. Valitse Asetukset (Settings) > Sovellukset (Apps) > Phyn > Tallennustila (Storage) > Tyhjennä välimuisti (Clear Cache) ja Tyhjennä tiedot (Clear Storage).
  2. Napauta Takaisin-painiketta, jolloin muutokset tallentuvat.
  3. Käynnistä Phyn-sovellus ja kirjaudu sisään käyttäjänimelläsi ja salasanallasi.
  4. Kun olet kirjautunut onnistuneesti, sulje Phyn-sovellus.
  5. Käynnistä Phyn-sovellus – Sovelluksen ei pitäisi enää pyytää sinua kirjautumaan tunnistetiedoillasi.