Toimiiko Phyn Plus minkä tahansa Wi-Fi-reitittimen kanssa?

Phyn Plus toimii minkä tahansa Wi-Fi-reitittimen kanssa, joka käyttää 2,4 GHz:n taajuusaluetta ja jonka suojausprofiilin asetuksissa voidaan käyttöön määrittää jompikumpi seuraavista suojaustyypeistä:

• WEP – Toimii, mutta ei suositella – WEP-suojaustyyppiä käyttävät verkot voidaan hakkeroida helposti – Katso alla
  • WPA2 Personal (eli WPA2-PSK, PSK2, WPA2-PSK (vain AES ? ei TKIP), WPA2-PSK/AES)
  • WPA/WPA2 Personal (eli WPA/WPA2 Mixed Mode, WPA/WPA2 PSK, WPA/WPA2 (TKIP/AES), PSK2-Mixed)

Phyn-laite ei toimi, jos Wi-Fi-reitittimen verkkoyhteys on ”Avoin” (ei suojattu) tai jos reitittimen suojausprofiilin asetuksissa käyttöön on määritetty jokin muu suojaustyyppi, kuten WPA.
Huomaa: Wi-Fi Alliance -järjestö suosittelee vahvasti, että WEP- tai WPA-suojausprotokollaa käyttävät käyttäjät siirtyvät käyttämään joko WPA2 Personal- tai WPA/WPA2 Personal (Mixed Mode) -protokollaa.

Lisätietoja löytyy esimerkiksi osoitteesta https://www.wi-fi.org/discover-wi-fi/security (englanniksi).