PHYNIN TIETOSUOJASELOSTE

Phyn on sitoutunut suojaamaan yksityisyyttäsi. Haluamme tarjota sinulle myönteisen kokemuksen verkkosivustojemme, sovellustemme, tuotteidemme ja palvelujemme käytöstä ja suojata samalla henkilötietojasi (määritelty jäljempänä). Tietosuojaa koskevat menettelytapamme on kuvattu tässä asiakirjassa sekä erillisissä ilmoituksissa, jotka toimitetaan sovelluksen, tuotteen tai palvelun oston tai lataamisen yhteydessä (jäljempänä ”tietosuojaseloste”).

Yksinkertaisuuden vuoksi tässä tietosuojakäytännössä käytetään seuraavia ilmauksia:

  • ”Phyn” ja ”me” (eri taivutusmuotoineen) tarkoittavat Phyn LLC:tä ja Phyn Oy:tä, mukaan lukien niiden sidosyrityksiä.
  • ”Phyn-tuotteita” ovat kaikki Phyn-tuotemerkillä varustetut sovellukset, tuotteet ja palvelut.
  • ”Phynin verkkosivustoja” ovat kaikki Phynin maailmanlaajuiset verkkosivustot.

Tämä tietosuojaseloste koskee kaikkia Phyn-tuotteita ja Phynin verkkosivustoja. Käyttämällä Phynin verkkosivustoja tai Phyn-tuotteita tai antamalla meille henkilötietojasi (määritelty jäljempänä) hyväksyt tässä tietosuojaselosteessa kuvatut menettelytavat ja ehdot ja suostut niihin. Vahvistat myös, että olet lukenut ja ymmärtänyt tämän tietosuojaselosteen ehdot.

Jos käyt Phynin verkkosivustolla Euroopan talousalueella (jäljempänä ”ETA-alue”), Uponor Oyj ja sen tytäryhtiöt (jäljempänä ”Uponor”) keräävät ja käsittelevät myös tiettyjä henkilötietoja, joita annat lomakkeella ETA-alueen verkkosivustoilla. Näihin henkilötietoihin sovelletaan Uponorin asiakas- ja markkinointirekisterin tietosuojaselostetta, joka löytyy täältä. Uponor käsittelee henkilötietojasi markkinointi- ja muihin tarkoituksiin tietosuojaselosteessaan kuvatulla tavalla.

Jos olet ETA-alueella, EU:n yleisessä tietosuoja-asetuksessa (EU) 2016/679 tarkoitettu rekisterinpitäjä on Phyn LLC, osoite 1855 Del Amo Boulevard, Torrance, CA 90501, USA.

TÄMÄN TIETOSUOJASELOSTEEN SOVELTAMISALAAN KUULUVAT TIEDOT

Henkilötiedot.Henkilötietoja ovat kaikki tiedot, joiden perusteella (joko yksinään tai yhdistettynä muihin tietoihin) sinut voidaan tunnistaa suoraan tai epäsuorasti, esimerkiksi nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, henkilötunnus tai sijaintitieto.

Yhdistelmätiedot.Tiedot voidaan koostaa ja/tai anonymisoida. Kun tiedot koostetaan, ne yhdistetään muita asiakkaita ja käyttäjiä koskeviin tietoihin. Henkilötietoja sisältäviä yhdistelmätietoja pidetään henkilötietoina, kunnes ne on anonymisoitu.

Anonymisoidut tiedot.Kun tiedot anonymisoidaan, kerätyistä tiedoista poistetaan henkilötiedot ja jäljelle jääviä tietoja käytetään uuteen sisäiseen tai ulkoiseen tarkoitukseen, esimerkiksi selvittämään, kuinka monella Phyn-tuotteiden käyttäjällä oli vesivuoto edellisenä vuotena tai kuinka moni käyttäjä on katsellut tiettyä verkkosivustolla olevaa videota tai mainosta. Henkilöä ei voida tunnistaa tällaisten tietojen perusteella. Anonymisoituja tietoja ovat esimerkiksi Phynin verkkosivustojen ja Phyn-tuotteiden käyttötiedot, kieliasetukset ja Phynin verkkosivustojen sivujen katselutiedot.

Yleensä käyttötiedot, joita kerätään Phynin verkkosivustojen kävijöistä tai Phyn-tuotteiden käyttäjistä, sekä koostetaan että anonymisoidaan, joten sinua ei voida tunnistaa niiden perusteella. Tällaiset tiedot eivät siksi ole henkilötietoja.

Lasten henkilötiedot.Phynin verkkosivustoja ja Phyn-tuotteita ei ole suunnattu alle 16-vuotiaille lapsille, eikä Phyn tietoisesti kerää henkilötietoja alle 16-vuotiailta. Jos saamme tietää, että olemme keränneet alle 16-vuotiaan lapsen henkilötietoja, poistamme kyseiset henkilötiedot järjestelmistämme. Jos arvelet, että olemme erehdyksessä keränneet henkilötietoja alle 16-vuotiaalta lapselta tai lapsesta, ota yhteyttä osoitteeseen info@phyn.com.

TIETOJEN KERÄÄMINEN

Keräämme ja käsittelemme seuraavia sinua koskevia tietoja:

Itse antamasi tiedot. Jos täytät Phynin verkkosivustoilla olevia lomakkeita tai olet yhteydessä meihin puhelimitse, sähköpostitse tai muulla tavoin, saatat antaa meille henkilötietoja sisältäviä tietoja itsestäsi. Saatat antaa tällaisia tietoja, kun rekisteröidyt Phynin verkkosivustojen käyttäjäksi, rekisteröit tai palautat Phyn-tuotteen, tilaat palvelujamme, etsit tuotetta, teet tilauksen Phynin verkkosivustojen kautta, käytät Phynin verkkosivustojen sosiaalisen median toimintoja, osallistut kilpailuun, kampanjaan tai asiakaskyselyyn, osallistut koulutukseen tai muuhun tapahtumaan, lataat laiteohjelmistoja, ohjelmistoja tai sovelluksia, ilmoitat Phynin verkkosivustoihin tai Phynin-tuotteisiin liittyvistä ongelmista tai pyydät tukea muissa asioissa. Antamiasi henkilötietoja voivat olla esimerkiksi nimi, kotiosoite, sähköpostiosoite, salasana, puhelinnumero ja muut yhteystiedot, saniteettikalusteluettelo, Wi-Fi-verkon tai muun kotiverkon tiedot, pankki- ja luottokorttitiedot tai muut tiedot, joiden perusteella sinut voidaan tunnistaa.

Tilin luontitiedot: Kun asennat Phyn-laitteen, sinua pyydetään antamaan tietoja tilin luomista varten.  Lisäksi sinua pyydetään antamaan luettelo kotisi saniteettikalusteista, jotta Phyn saa selville kotisi tavanomaiset vedenkäyttötavat ja pystyy havaitsemaan vuodot sekä selvittämään vedenkulutuksen määrää.

Matkapuhelinnumero: Kun luot Phyn-tilin, sinua pyydetään antamaan matkapuhelinnumerosi henkilöllisyytesi varmentamista varten. Antamasi puhelinnumero tallennetaan yhdessä tilitietojesi kanssa, ja siihen lähetetään palvelun eri toimintoja koskevia tekstiviestejä, muun muassa vuotohälytyksiä, laitteen yhteyttä koskevia ilmoituksia sekä ilmoituksia tuotelaajennuksista, esimerkiksi tililläsi käytettävissä olevasta uudesta toiminnosta.

Profiilitiedot: Tililläsi voi olla mahdollista antaa tiettyjä perusprofiilitietoja, kuten nimi ja profiilikuva. Nimet ja profiilikuvat voivat näkyä muille Palvelujen yhteydessä. Jos esimerkiksi valtuutat jonkun muun käyttämään tiliäsi, kyseinen henkilö voi nähdä nimesi ja valokuvasi. Käytä siis vain kuvia, jotka haluat julkistaa.

Keräämämme tiedot. Keräämme automaattisesti muun muassa seuraavia tietoja, kun käytät Phynin verkkosivustoja tai Phyn-tuotteita:

  • Phyn-tuotteen antureiden kautta saadut tiedot, esimerkiksi hälytykset, ilmoitukset, käyttäjän tekemät valinnat, asetukset ja toimenpiteet, vedenkulutustiedot (mukaan lukien nykyinen virtaama, lämpötila ja paine), muut tiedot, jotka Phyn on kerännyt niiden kolmannen osapuolen järjestelmien kautta, joiden kanssa olet valtuuttanut Phynin olemaan yhteydessä, ja suoraan Phyn-tuotteeseesi ja Phyn-sovellukseesi tehdyt säädöt, mukaan lukien muutokset ja asetukset. Lisäksi keräämme tietoja, kun käytät Phyniä ja olet sen kanssa vuorovaikutuksessa. Tähän kuuluvat Phyn-sovellusta käytettäessä tehdyt toimenpiteet, eri ominaisuuksien ja toimintojen klikkaukset sekä ilmoituksiin ja vedenkulutustietoihin annettu palaute järjestelmän korjaamiseksi. Nämä tiedot auttavat Phyn-tuotetta havaitsemaan vuotoja. Keräämme myös Phyn-sovelluksen kautta toimitetut vuototiedot, ilmoitukset tai hälytykset sekä niiden johdosta tekemäsi toimet, ja kehitämme niiden perusteella järjestelmän kykyä havaita vuotoja ja selvittää vedenkulutuksen määrää.
  • Phyn-tuotteen tekniset tiedot: Parantaaksemme käyttäjäkokemustasi ja auttaaksemme Phyn-tuotteen mahdollisten vikojen selvittämistä tallennamme laitteesi mallin ja sarjanumeron, ohjelmistoversion ja muita teknisiä tietoja.
  • Wi-Fi-verkon tiedot: Phyn-tuotteesi on liitettävä Wi-Fi-verkkoon, jotta voit yhdistää sen sovellukseemme ja palveluihimme tai muodostaa siihen yhteyden internetin kautta tietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla. Asennuksen aikana Phyn kysyy Wi-Fi-verkkosi nimeä (SSID) ja salasanaa internet-yhteyttä varten. Se tallentaa nämä tiedot Phyn-tuotteen laiteohjelmistoon yhdessä IP-osoitteesi kanssa. Sen jälkeen voit muodostaa yhteyden tuotteeseen ja ohjata sitä tietokoneesta, älypuhelimesta tai tabletista. Tuote voi myös olla yhteydessä Phynin palvelimien kanssa ohjelmistopäivitysten lataamista varten. Kun Phyn-tuotteesi on yhdistetty Wi-Fi -verkkoon, se lähettää säännöllisesti Phynille tässä tietosuojaselosteessa kuvattuja tietoja (Wi-Fi-salasanaasi lukuun ottamatta), joiden avulla Phyn tarjoaa sinulle vedenkäyttöösi liittyviä palveluja.
  • Tiedot käynneistäsi Phynin verkkosivustoilla, muun muassa täydellinen URL (Uniform Resource Locator) -osoitteiden klikkausketju Phynin verkkosivustoon saapumisesta, sivuston sivujen selaamisesta ja sivustosta poistumisesta (sekä näihin liittyvät päivämäärä – ja aikatiedot), tarkastellut tai haetut tuotteet, sivujen vastausajat, latausvirheet, yksittäisten sivujen katseluajat, katsotut videot, sivujen vuorovaikutustiedot (kuten vierittäminen, klikkaukset ja kohteiden osoitukset) sekä sivuilta poistumiseen käytetyt menetelmät.

Muista lähteistä saadut tiedot. Teemme tiivistä yhteistyötä ulkopuolisten palveluntarjoajien kanssa (esimerkiksi liikekumppanit, teknisten palvelujen, maksupalvelujen ja kuljetuspalvelujen alihankkijat, mainontaverkostot, analytiikkapalvelujen tarjoajat, hakupalvelut ja luottotietoyritykset), ja voimme saada niiltä sinua koskevia tietoja.

TIETOJEN KÄYTTÄMINEN

Käytämme keräämiämme tietoja moniin eri tarkoituksiin. Tietoja käytetään tarkoitukseen, johon ne on annettu, tai siihen suoraan liittyvään tarkoitukseen. Käytämme tietoja muun muassa seuraaviin tarkoituksiin:

  • tilin luominen Phynin verkkosivustoilla tai Phyn-tuotteissa
  • Phyn-tuotteiden ostamisen ja/tai lataamisen helpottaminen
  • henkilöllisyyden todentaminen tilin käyttämisen tai Phyn-tuotteiden ostamisen ja/tai käyttämisen yhteydessä
  • ostamasi Phyn-tuotteen rekisteröinti tuotetietokantaamme
  • kanssasi tehdyistä sopimuksista johtuvien velvoitteiden täyttäminen sekä pyytämiesi tietojen, tuotteiden ja palvelujen toimittaminen
  • asiakastuen tarjoaminen
  • asiakaskampanjoista ja -kyselyistä tiedottaminen ja niihin osallistumisen hallinnointi
  • pyytämiesi Phyn-tuotteiden tai palvelujen toimittaminen
  • käyttämiäsi Phyn-tuotteita koskevien tietojen antaminen, esimerkiksi tiedot uusista ominaisuuksista, virheenkorjauksista, palvelukatkoista tai versiopäivityksistä
  • energian- tai vedenkulutustasi koskevien tietojen antaminen aika ajoin sekä energian- tai vedensäästömahdollisuuksien ehdottaminen, muun muassa putkistoa, vesivuotoja ja vedenkäyttöä koskevien arviointien tekeminen ja suositusten antaminen
  • auttaminen uusien Phyn-tuotteiden ja palvelujen kehittämisessä sekä nykyisten Phyn-tuotteiden ja palvelujen parantamisessa
  • tietojen antaminen sinua mahdollisesti kiinnostavista tuotteista tai palveluista suoraan tai valittujen kolmansien osapuolten kautta; otamme (tai kolmannet osapuolet ottavat) sinuun yhteyttä sähköisesti vain, jos olet antanut suostumuksesi markkinointiviestinnän vastaanottamiseen esimerkiksi valitsemalla vastaavan valintaruudun tai napsauttamalla painiketta
  • Phynin verkkosivustojen ja Phyn-tuotteiden sekä ehtojemme ja käytäntöjemme muutoksista ilmoittaminen
  • Phynin verkkosivustojen ja Phyn-tuotteiden hallinnointi sisäisiin toiminnallisiin tarkoituksiin, esimerkiksi vianmääritys, tieto- ja tilastoanalyysit, testaus ja tutkimus- ja kyselytarkoitukset
  • Phynin verkkosivustojen ja Phyn-tuotteiden parantaminen sekä huolehtiminen siitä, että sisältö esitetään mahdollisimman toimivalla tavalla tietokoneessasi tai laitteessasi
  • Phynin verkkosivustojen ja Phyn-tuotteiden tietoturvan varmistaminen
  • Phynin verkkosivustojen ja Phyn-tuotteiden sellaisten vuorovaikutteisten ominaisuuksien seuranta ja ohjaus, joita voit halutessasi käyttää
  • Phynin verkkosivustoilla liikkumisen helpottaminen
  • tiettyjen Phyn-tuotteiden ominaisuuksien käytön helpottaminen ja auttaminen valvomaan ja suojaamaan kotiasi ja kotiverkkoasi
  • Phynin verkkosivustojen kävijöille suunnatun mainonnan tehokkuuden selvittäminen ja personoidun mainonnan tarjoaminen sinulle ja muille käyttäjille
  • sinulle ja muille Phynin verkkosivustojen ja Phyn-tuotteiden käyttäjille kaikkein hyödyllisimpien sivustojen ja tuotteiden osien määrittäminen.

TIETOJEN KÄYTTÖTARKOITUKSET

Kun käsittelemme henkilötietojasi tuotteen tai palvelun toimittamisen yhteydessä, käsittely on tarpeen sopimusvelvoitteidemme täyttämiseksi. Jos et anna tuotteen tai palvelun toimittamiseen tarvitsemiamme henkilötietoja, emme voi toimittaa sinulle kyseistä tuotetta tai palvelua. Kun ostat ja/tai lataat uusia Phyn-tuotteita, käytämme henkilötietojasi ainoastaan niihin tarkoituksiin, jotka on esitetty tässä tietosuojaselosteessa ja oston tai latauksen yhteydessä annetuissa ilmoituksissa

Käytämme henkilötietojasi myös liiketoimintamme suojaamiseksi (esimerkiksi petoksia vastaan), meihin sovellettavien lakisääteisten vaatimusten täyttämiseksi (esimerkiksi veroja ja taloudellisista raportointia koskevat vaatimukset) ja muiden oikeutettujen etujen toteuttamiseksi.

Lähetämme sinulle suoramarkkinointiviestintää vain, jos olet antanut siihen suostumuksesi. Ks. ”Markkinointi”-kohta jäljempänä.

TIETOJEN LUOVUTTAMINEN

Emme koskaan vuokraa tai myy henkilötietojasi kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksiin. Luovutamme henkilötietojasi kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksiin vain, jos olet antanut meille luvan siihen. Noudatamme silloin jäljempänä olevaa ”Markkinointi”-kohtaa. Luovutamme henkilötietoja seuraavasti:

  • Phynin sisällä tietojen käsittelyä tai tallentamista varten.
  • Phyn-konsernin sisällä, mukaan lukien tytär- ja osakkuusyhtiöillemme ja divisioonillemme, jolloin tietojasi voidaan käyttää tässä tietosuojaselosteessa kuvattuihin tarkoituksiin.
  • Liikekumppaneille, palveluntarjoajille, valtuutetuille edustajille tai alihankkijoille pyydetyn palvelun tai toimen suorittamista varten, mukaan lukien LVI-palvelut, jotka huolehtivat Phyn-tuotteen asentamisesta kotiisi, tilausten käsittely, verkkosivustojen isännöinti, kerättyjen tietojen säilytys, ulkoistettu sähköpostiviestintä ja asiakastuki. Kun esimerkiksi teet ostoksia Phynin verkkokaupoissa, Phyn käyttää maksunkäsittelijää maksukorttisi tietojen varmentamiseen. Maksukorttisi tiedot välitetään maksunkäsittelijälle, eikä Phyn kerää tai tallenna niitä. Maksunkäsittelijä saa käyttää näitä tietoja vain ostoksesi todentamiseen. Luovutamme näille kolmansille osapuolille vain ne henkilötiedot, jotka ovat välttämättömiä pyydetyn palvelun tai toimen suorittamiseksi, emmekä anna kolmansille osapuolille lupaa käyttää henkilötietojasi muuhun kuin sinulle ilmoitettuun tarkoitukseen.
  • Muut valtuutetut käyttäjät ja kumppanit (jäljempänä ”valtuutetut käyttäjät”): Phyn voi antaa sinulle mahdollisuuden valtuuttaa muita henkilöitä käyttämään tiliäsi. Tietoja luovutetaan valtuutetuille käyttäjille vain, jos annat siihen nimenomaisen suostumuksesi. Valtuutetut käyttäjät voivat suostumuksellasi hallita ja tarkastella kaikkia laitteitasi, sisältöä ja ulkopuolisia yhteyksiä. Voit esimerkiksi kutsua jonkun muun käyttämään Phyn-tiliäsi valtuutettuna käyttäjänä. Kutsutulla käyttäjällä on oltava tai hänen on luotava Phyn-tili, ja kutsuttua käyttäjää koskevat tiedot (esimerkiksi sähköpostiosoite, nimi tai tuoteasetusten muutokset) tallennetaan tiliisi. Jos rekisteröidyt kumppaneidemme (esimerkiksi vakuutusyhtiöiden) tarjoamiin ohjelmiin, voimme luovuttaa kumppanille tiettyjä tietoja, esimerkiksi rekisteröitymistietosi, käyttötietosi ja tiedot laitteesi aktivoinnin tilasta. Phyn-antureiden kautta saatuja käyttötietoja voidaan luovuttaa valtuutetuille käyttäjille (esimerkiksi putkiasentajalle, kiinteistön omistajalle, isännöitsijälle tai vakuutusyhtiölle), jos annat siihen luvan. Jos yhdistät kolmannen osapuolen laitteita tai palveluja Phyn-tuotteisiisi, näkyviin tulee tiedot kaikista ehdotetuista tiedonsiirroista. Tällaisiin tiedonsiirtoihin tarvitaan nimenomainen suostumuksesi, ja voit milloin tahansa muuttaa mieltäsi.
  • Palveluntarjoajille, neuvonantajille tai muille kolmansille osapuolille siinä laajuudessa kuin on kohtuudella tarpeen fuusiota, yrityskauppaa tai omaisuutemme tai sen osan myyntiä koskevien neuvottelujen käymiseksi tai fuusion, yrityskaupan tai omaisuuden myynnin loppuun saattamiseksi. Jos Phyn yhdistyy tai sulautetaan toiseen yhtiöön yrityskaupan tai yritysfuusion seurauksena, henkilötiedot siirretään kokonaan seuraajayhtiölle.
  • Luovutamme tietoja lain noudattamiseksi tai oikeusprosessia varten (esimerkiksi haasteeseen tai tuomioistuimen päätökseen vastaaminen), virallisten raportointivelvollisuuksien täyttämiseksi, laillisten oikeuksiemme käyttämiseksi tai puolustautumiseksi oikeusvaateita vastaan.
  • Luovutamme tietoja laillisten oikeuksiemme tai muiden osapuolten laillisten oikeuksien suojelemiseksi, esimerkiksi Phyn-tuotemerkin suojelemiseksi tai Phynin käyttöehtojen rikkomisen, lainrikkomusten, immateriaalioikeuksien loukkaamisen, Phynin verkkosivustojen väärinkäytön, petosten tai mahdollisten henkilöihin kohdistuvien turvallisuusuhkien tutkimiseksi.

Lisäksi voimme käyttää koostettuja ja anonymisoituja tietoja, kuten Phyn-tuotteita koskevia käyttötietoja, ja luovuttaa niitä kolmansille osapuolille erilaisiin tutkimustarkoituksiin, esimerkiksi vedenkäyttötrendien analysointiin kaikkien Phyn-käyttäjien kodeissa, osoittaaksemme kolmansille osapuolille, miten niiden tuotteet voisivat toimia yhdessä Phyn-tuotteiden kanssa, ja helpottaaksemme myyntiä, markkinointia ja liiketoimintaa koskevien päätöstemme tekemistä. Voimme luovuttaa näitä koostettuja ja anonymisoituja tietoja myös muille käyttäjille auttaaksemme heitä saamaan selvemmän käsityksen omasta vedenkäytöstään verrattuna muihin Phyn-käyttäjiin, lisätäksemme tietoisuutta turvallisuus- tai ympäristönsuojeluasioista tai yleisesti parantaaksemme palveluamme. Lisäksi voimme luovuttaa koostettuja ja anonymisoituja tietoja liikekumppaneillemme esimerkiksi, jos ne ovat kiinnostuneita tarjoamaan kysyntäjoustopalveluja tai muita kannustinohjelmia. Varmistamme, ettei näitä tietoja voida yhdistää sinuun, ja vaadimme kolmansia osapuolia säilyttämään kaikki luovutetut tiedot anonymisoituina.

Phyn voi tarjota mahdollisuuden yhdistää tiettyjä Phyn-tuotteita kolmannen osapuolen tuotteisiin ja palveluihin. Phyn-tuotteen tietoja voidaan silloin siirtää kolmannen osapuolen tuotteeseen tai palveluun. Yhteyden muodostaminen kolmannen osapuolen tuotteeseen tai palveluun edellyttää nimenomaista suostumustasi. Voit peruuttaa suostumuksen milloin tahansa ilmoittamalla siitä sähköpostitse osoitteeseen info@phyn.com. Jos ostat tai lataat Phyn-tuotteeseen yhteyden muodostavan kolmannen osapuolen tuotteen tai palvelun tai käytät sellaista, sinua voi joissain tapauksissa koskea myös kolmannen osapuolen tietosuojaseloste. Phyn ei vastaa tällaisten kolmansien osapuolten tietosuojakäytännöistä. Jos käytät Phyn-tuotetta tällä tavalla kolmannen osapuolen tuotteen kautta, hyväksyt kyseisen kolmannen osapuolen tietosuojakäytännön. Suosittelemme, että luet huolellisesti Phyn-tuotteisiin yhdistettävien kolmansien osapuolten tuotteiden tietosuojaselosteet ja käyttöehdot.

Kaikki kolmannet osapuolet, joille luovutamme henkilötietojasi, ovat velvollisia pitämään tiedot salassa, eivätkä ne saa käyttää tietoja muihin tarkoituksiin. Pyrimme kohtuullisin keinoin varmistamaan, että tällaiset kolmannet osapuolet noudattavat samoja tietosuojaperiaatteita, joita itse sovellamme henkilötietojen keräämiseen.

Pyydämme sinulta suostumuksen ennen kuin käytämme tai luovutamme henkilötietojasi mihinkään muuhun tarkoitukseen. Suostumus voidaan antaa esimerkiksi lähettämällä sähköpostivastaus, valitsemalla valintaruutu tai hyväksymällä sopimus hyväksymispainikkeen avulla.

MARKKINOINTI

Käsittelemme henkilötietojasi omia tai kolmansien osapuolten markkinointitarkoituksia varten vain suostumuksellasi.

Henkilötietojen käsittelyyn liittyy erilaisia valintamahdollisuuksia. Lupa markkinointiviestinnän lähettämiseen tai henkilötietojen luovuttamiseen kolmansille osapuolille voidaan pyytää suostumusilmoituksen tai hyväksymisruudun avulla. Voit aina peruuttaa suostumuksesi, jos muutat mieltäsi myöhemmin. Markkinointiviestinnän voi kieltää myös napsauttamalla markkinointisähköpostissa olevaa peruutuslinkkiä. Poistamme sinut silloin markkinointiviestinnän sähköpostilistalta.

Huomaa, että nämä suostumusta ja kieltäytymistä koskevat valintamahdollisuudet eivät koske pakollista verkkosivustoihin, palveluihin tai ohjelmistoihin liittyvää viestintää, kuten päivitys- ja käyttökatkoilmoituksia, vuotoilmoituksia, palveluun liittyviä sähköpostiviestejä tai Phynin verkkokauppojen tilaus- ja toimitusvahvistuksia, joita Phyn saattaa lähettää sinulle sopimusvelvoitteidensa täyttämiseksi, ellet peruuta palvelua tai tilausta tai lopeta ohjelmiston käyttämistä sovellettavien käyttöehtojen tai käyttöoikeussopimuksen mukaisesti.

Jollet halua vastaanottaa meiltä tai kolmannelta osapuolelta suoramarkkinointimateriaalia, voit peruuttaa tilauksen sähköpostiviestissä olevien ohjeiden mukaisesti. Voit myös ilmoittaa siitä sähköpostitse osoitteeseen info@phyn.com.

TALLENNETTUJEN TIETOJEN SÄILYTYSPAIKKA

Sinulta kerätyt tiedot voidaan siirtää ja tallentaa eri maihin, muun muassa Yhdysvaltoihin. Tietoja voivat käsitellä myös asuinmaasi ulkopuolella olevat Phynin työntekijät tai Phynin tai toimittajiemme alihankkijat (mukaan lukien, jos asut Euroopassa, ETA-alueen ulkopuolella tai, jos asut Australiassa tai Uudessa-Seelannissa, näiden maiden ulkopuolella). Tällaiset työntekijät voivat käyttää henkilötietojasi muun muassa tilauksesi toteuttamiseen, maksutietojen käsittelyyn ja tukipalvelujen tarjoamiseen. Tallennamme ja käsittelemme henkilötietojasi myös pilvipohjaisten sovellusten ja palvelujen avulla, jolloin henkilötietosi voidaan tallentaa asuinmaasi ulkopuolelle (tai ETA-alueen tai Australian tai Uuden-Seelannin ulkopuolelle).

Pyrimme kohtuullisin keinoin varmistamaan, että oma henkilöstömme ja palveluntarjoajamme noudattavat henkilötietojen keräämiseen soveltamiamme tietosuojaperiaatteita ja että henkilötietojasi käsitellään turvallisesti, tämän tietosuojaselosteen sekä sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Kun annat henkilötietoja meille, ymmärrät ja suostut siihen, että Phyn voi siirtää näitä henkilötietoja maahan, jossa tietosuojavaatimukset voivat olla erilaiset kuin asuinmaassasi, sekä käsitellä ja säilyttää niitä siellä. Ymmärrät ja suostut myös siihen, että tietojasi voidaan luovuttaa sellaisille ulkomaisille palveluntarjoajille, joiden toiminta ei välttämättä ole täysin asuinmaasi lakien mukaista.

Tietosuojaselosteemme ja menettelytapamme tarkoituksena on varmistaa henkilötiedoille yhdenmukainen suojaustaso kaikkialla maailmassa. Tämä merkitsee sitä, että jopa maissa, joiden lainsäädäntö ei takaa yhtä hyvää tietosuojaa, Phyn käsittelee tietojasi tässä tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla ja kaikkien sovellettavien lakien mukaisesti. Tämä tarkoittaa tarvittaessa EU:n mallisopimuslausekkeiden (tai vastaavien toimenpiteiden) käyttöä ETA-alueen ulkopuolisten tahojen kanssa (saatavilla täällä).

HENKILÖTIETOJEN TARKISTAMINEN JA PÄIVITTÄMINEN

Tarvitsemme apuasi henkilötietojesi pitämiseksi täsmällisinä ja ajan tasalla, joten ilmoitathan meille kaikista muutoksista niihin. Voit tarkistaa ja päivittää henkilötietosi ja viestintäasetuksesi milloin tahansa seuraavin tavoin:

  • Napsauta jossain lähettämässämme sähköpostiviestissä olevaa tilauksen peruutuslinkkiä.
  • Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@phyn.com. Muista mainita oma nimesi, sähköpostiosoitteesi ja tarkat tiedot muutettavista tiedoista tai materiaalista, jota et enää halua vastaanottaa.
  • Monet Phynin verkkosivustot ja Phyn-tuotteet: kirjaudu verkkotilille osoitteessa, jonka sait Phynin verkkosivustoon tai palveluun rekisteröitymisen yhteydessä.

Sinulla on oikeus pyytää meitä

  • vahvistamaan, käsitelläänkö henkilötietojasi
  • toimittamaan kopio kyseisistä henkilötiedoista sekä kertomaan, mihin tarkoituksiin tietoja käsitellään, mistä henkilötietoryhmistä on kyse, kenelle tietoja voidaan luovuttaa ja kuinka kauan aiomme säilyttää tietoja
  • korjaamaan tietosi, jos ne ovat epätarkkoja, virheellisiä tai puutteellisia
  • poistamaan henkilötietosi, jollei niiden säilyttäminen ole välttämätöntä lain noudattamiseksi tai jotain muuta laillista tarkoitusta varten, esimerkiksi oikeusvaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi tai tekemämme sopimuksen täytäntöön panemiseksi
  • toimittamaan kopio rekistereissämme olevista henkilötiedoista
  • ilmoittamaan, mistä henkilötiedot on hankittu, jos emme ole saaneet niitä sinulta
  • ilmoittamaan toteutetut asianmukaiset suojatoimet, joita sovelletaan henkilötietojen mahdolliseen siirtoon ETA-alueen ulkopuolelle.

Jos asut ETA-alueella, sinulla on oikeus myös

  • milloin tahansa peruuttaa antamasi suostumus henkilötietojen käsittelyyn, mukaan lukien suostumus markkinointimateriaalin vastaanottamiseen; tämä onnistuu helpoiten napsauttamalla jossain lähettämässämme sähköpostiviestissä olevaa peruutuslinkkiä
  • saada käsittelemämme henkilötiedot koneellisesti luettavassa muodossa tai, jos mahdollista, saada tiedot siirrettyä suoraan toiselle rekisterinpitäjälle, jos käsittely perustuu antamaasi suostumukseen tai tekemämme sopimuksen täytäntöönpanoon
  • rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä, jos olet sitä mieltä, että tiedot ovat virheellisiä, että käsittelemme niitä lainvastaisesti tai ettemme enää tarvitse niitä alkuperäiseen tarkoitukseen (paitsi silloin, jos emme voi rajoittaa käsittelyä tai poistaa tietoja lakisääteisen tai muun velvoitteen vuoksi tai jos et halua, että tiedot poistetaan)
  • vastustaa käsittelyä henkilökohtaiseen tilanteeseesi liittyvästä erityisestä syystä, jos henkilötietojesi käsittelyn oikeusperusteena on oikeutettu etumme. Noudatamme pyyntöäsi, jollei käsittelyyn ole huomattavan tärkeää ja perusteltua syytä, joka syrjäyttää etusi ja oikeutesi, tai jos meidän on voitava edelleen käsitellä tietoja oikeusvaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi.

Jos haluat käyttää jotain näistä henkilötietoihisi liittyvistä oikeuksista, voit lähettää sitä koskevan pyynnön sähköpostitse osoitteeseen info@phyn.com.

Vastaamme pyyntöösi viipymättä. Jos olet ETA-alueella, vastaamme kuukauden kuluessa pyynnön vastaanottamisesta. Jos pyynnön käsittely vaatii lisäaikaa, ilmoitamme sinulle viiveestä ja viiveen syystä. Voimme pyytää sinua todistamaan henkilöllisyytesi ennen pyynnön täyttämistä.

Jos henkilötietojasi on luovutettu kolmannelle osapuolelle tämän tietosuojaselosteen mukaisesti, pyrimme kohtuullisin keinon ilmoittamaan kolmannelle osapuolelle meille antamistasi päivitetyistä tiedoista.

Jos olet ETA-alueella, sinulla on myös oikeus tehdä valitus paikalliselle tietosuojaviranomaiselle, jos arvelet meidän rikkoneen sovellettavaa tietosuojalainsäädäntöä. ETA-alueen tietosuojaviranomaisten yhteystiedot löytyvät täältä.

HENKILÖTIETOJEN SÄILYTTÄMINEN

Säilytämme henkilötietojasi ainoastaan sellaisiin perusteltuihin liiketoiminnallisiin tarkoituksiin, joihin ne kerättiin, tässä tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla tai muutoin lain sallimalla tavalla. Kun henkilötietojen käsittelylle ei enää ole tarvetta, poistamme tiedot järjestelmistämme ja rekistereistämme ja/tai anonymisoimme tiedot niin, ettei sinua enää voida tunnistaa niistä.

Henkilötietojen säilytysaika määräytyy seuraavien perusteella: henkilötietojen määrä, luonne ja arkaluonteisuus, henkilötietojen luvattomasta käytöstä tai luovuttamisesta aiheutuvan haitan mahdollisuus, henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset ja kyseisten tarkoitusten mahdollinen täyttyminen muilla keinoilla sekä sovellettavat lakisääteiset vaatimukset.

EVÄSTEET, JÄLJITTEET JA MUUT VERKKOTYÖKALUT

Käytämme automaattisia tiedonkeruuvälineitä, kuten evästeitä, upotettuja verkkolinkkejä ja pienoissovelluksia. Näillä työkaluilla kerätään tiettyjä tietoja, joita selaimesi tai mobiililaitteesi lähettää Phynin verkkosivustoihin ja Phyn-tuotteisiin. Tässä osiossa kerrotaan, miten näitä työkaluja käytetään ja mitä niihin liittyviä valintamahdollisuuksia sinulla on käytettävissäsi.

Käytämme yhteisiä seurantatekniikoita. Keräämme ajan mittaan Phynin verkkosivustojen, sovellusten ja palvelujen käyttäjiä koskevia henkilötietoja eri laitteista ja käyttöympäristöistä. ”Käyttöympäristöllä” tarkoitetaan tässä tietosuojaselosteessa muun muassa verkkosivustojamme ja mobiilisovelluksiamme. Teemme myös yhteistyötä kolmansien osapuolten kanssa, jotka keräävät henkilötietoja tällä tavalla. Käytämme tietojen keräämiseen useita yhteisiä seurantatyökaluja. Myös toimittajamme voivat käyttää näitä työkaluja, esimerkiksi selaimen evästeitä. Voimme käyttää myös verkkojäljitteitä, Flash-evästeitä ja muita tekniikoita.

Käytämme seurantatekniikoita erilaisiin tarkoituksiin. Käytämme käyttöympäristöissämme seurantatyökaluja, muun muassa evästeitä. Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka latautuvat laitteeseesi tietyissä käyttöympäristöissä. Käytämme seurantatyökaluja seuraaviin tarkoituksiin:

  • uusien ja nykyisten asiakkaiden tunnistaminen
  • salasanasi ja rekisteröintitietojesi tallentaminen, jos olet rekisteröitynyt käyttöympäristöömme
  • käyttäjän maan ja kielen tunnistaminen ja käyttäjän erottaminen muista Phynin verkkosivustojen käyttäjistä
  • selainkokemuksen optimointi esilataamalla tiettyjä Phynin verkkosivustojen ja palvelujen ominaisuuksia latausten nopeuttamiseksi ja tehostamiseksi myöhemmillä käyttökerroilla
  • käyttöympäristön perustoimintojen tarjoaminen ja käyttöympäristön parantaminen
  • kiinnostukseen perustuvan tai kohdennetun mainonnan tarjoaminen (jäljempänä on lisätietoa kiinnostukseen perustuvasta mainonnasta)
  • käyttötottumusten ja selauskäyttäytymisen seuraaminen eri laitteissa tai muissa käyttöympäristöissä
  • sosiaalisessa mediassa jakamisen mahdollistaminen
  • asiakkaidemme ja käyttöympäristöissämme vierailevien käyttäjien kiinnostuksen kohteiden selvittäminen.
  • Käytämme Mixpanelia mittaamaan ja analysoimaan sovelluksen käyttöä, jotta voimme parantaa käyttökokemustasi. Lisätietoa Mixpanelin tietosuojasta täältä.

Kun verkkotyökalut keräävät henkilötietojasi, käsittelemme tietoja oikeutetun etumme mukaisesti tuotteidemme ja palvelujemme toimittamiseksi ja parantamiseksi sekä asiakassuhteen ylläpitämiseksi.

Käytämme kiinnostukseen perustuvaa mainontaa. Näytämme kiinnostukseen perustuvaa mainontaa sellaisten sinua koskevien tietojen perusteella, joita olemme ajan mittaan keränneet eri laitteista tai muista käyttöympäristöistä, muun muassa verkkosivustoista ja sovelluksista. Myös kumppanimme näyttävät tällaista mainontaa.

Kiinnostukseen perustuva eli selainkäyttöön perustuva kohdennettu mainonta voi sisältää mainoksia, joita sinulle näytetään poistuttuasi käyttöympäristöstämme ja joiden tarkoituksena on saada sinut palaamaan käyttöympäristöön. Ne voivat myös olla mainoksia, joiden arvioimme kiinnostavan sivua ostotottumustesi tai verkkokäyttäytymisesi perusteella. Mainoksia voidaan näyttää verkkosivustoissa tai sovelluksissa tai lähettää sähköpostitse. Mainokset voivat olla peräisin meiltä tai kolmansilta osapuolilta, ja ne voivat koskea meidän tuotteitamme tai muiden yritysten tuotteita.

Tietojen kerääminen kiinnostukseen perustuvaa mainontaa varten. Selvitämme kiinnostuksen kohteitasi hyödyntämällä tietoja, jotka olet antanut käyttöömme ollessasi tekemisissä meidän, tytäryhtiöidemme tai muiden kolmansien osapuolten kanssa. Keräämme näitä tietoja edellä kuvattujen seurantatyökalujen avulla. Voimme tai kumppanimme voivat seurata esimerkiksi ostoksiasi tai selauskäyttäytymistäsi. Seuranta voi tapahtua käyttöympäristöissämme tai muiden käyttöympäristöissä.

Teemme yhteistyötä kolmansien osapuolten kanssa, jotka auttavat näiden tietojen keräämisessä. Nämä kolmannet osapuolet voivat yhdistää nimesi tai sähköpostiosoitteesi muihin keräämiinsä tietoihin, esimerkiksi ostohistoriaasi verkossa tai muualla tai selaimen käyttötietoihin.

Voit hallita seurantatyökaluja. Selaimessasi on toimintoja, joilla voit hallita evästeitä sen mukaan, minkä tyyppisestä evästeestä on kyse. Tietyissä selaimissa on mahdollisuus hylätä selainevästeet. Lisätietoja evästeiden sallimisesta, estämisestä ja poistamisesta selaimessa on täällä ja täällä. Tietoa tietyissä käyttöympäristöissä mahdollisesti käyttämiemme Flash-evästeiden hallinnasta löytyy täältä. Miksi tarvitsen tämän tiedon? Koska Flash-evästeitä ei voi hallita selaimen asetuksissa.

Seurannan estoa koskeva käytäntömme. Joissain verkkosivustoissa on seurannan eston mahdollistavia (”do not track”) toimintoja, joiden avulla voit kieltää seurannan kyseisessä sivustossa. Nämä toiminnot eivät ole yhtenäisiä. Kyseiset toiminnot eivät ole tällä hetkellä käytössä sivustollamme.  Jos estät evästeet, tietyt käyttöympäristömme ominaisuudet eivät välttämättä toimi.  Evästeiden estäminen tai hylkääminen ei pysäytä kaikkia tässä kuvattuja seurantamenetelmiä.

Osa valitsemistasi asetuksista on selain- ja laitekohtaisia.

Voit kieltäytyä verkkokäyttäytymiseen perustuvasta mainonnasta. Verkkokäyttäytymiseen perustuvaa mainontaa koskeva itsesääntelyohjelma (Self-Regulatory Program for Online Behavioral Advertising) antaa kuluttajille mahdollisuuden estää verkonkäyttötottumuksiaan koskevien tietojen tallentaminen ja käyttö mainontatarkoituksiin. Lisätietoja siitä, miten voit kieltää ohjelmaan osallistuvia yrityksiä keräämästä verkkokäyttäytymistäsi koskevia tietoja mainontatarkoituksiin, on täällä.

Eräät seurantatyökalut eivät ole mukana verkkokäyttäytymiseen perustuvaa mainontaa koskevassa itsesääntelyohjelmassa. Lisätietoja siitä, miten voit kieltää verkkokäyttäytymistä koskevien tietojen keräämisen näiden seurantatyökalujen avulla, saat jäljempänä kohdassa ”Käytämme erityisiä seurantatekniikoita” olevista linkeistä.

Digital Advertising Alliancen tarjoaman työkalun avulla voit kieltää mobiililaitteen sovellusten välisten tietojen keräämisen kiinnostukseen perustuvaa mainontaa varten. Voit valita, mitkä työkaluun osallistuvista yrityksistä sallit, lataamalla AppChoices-sovelluksen täältä.

Osa valintamahdollisuuksistasi on sekä selain- että laitekohtaisia.

Käytämme erityisiä seurantatekniikoita. Seuraavassa on lisätietoa eri käyttöympäristöissä käyttämistämme seurantatekniikoista ja evästeistä. Käytämme näitä kaikkia seurantatekniikoita käyttöympäristöjemme ja käyttökokemuksen parantamiseksi:

  • DoubleClick: Käytämme DoubleClickiä (osa Googlen digitaalisen mainonnan tarjontaa) digitaalisen mainonnan hallintaan verkkosivustollamme. DoubleClick-alustaan kuuluvat DoubleClick Advertising Exchange ja Double Click Bid Manager.
  • Facebook Connect ja Facebookin Social Plugin -komponentit: Näiden tekniikoiden avulla käyttäjät voivat jakaa kokemuksiaan sovelluksistamme ja verkkosivustoistamme Facebookissa.  Voimme esimerkiksi kerätä selaimen tietoja, demografiatietoja ja vuorovaikutustietoja.
  • Facebook Custom Audience: Lähetämme Facebook Custom Audiencen avulla mainoksia tietyille käyttäjäryhmille Facebookissa.
  • Facebook Exchange (FBX): Tarjoamme tämän tekniikan avulla mainoksia Facebookissa verkkosivustossamme avaamiesi sivujen perusteella.
  • Facebook Social Graph: Käytämme tätä tekniikkaa markkinointikampanjoidemme tehokkuuden mittaamiseen.
  • Google AdSense: Google AdSense on työkalu, jonka avulla voimme näyttää sinulle mainoksia kiinnostuksen kohteidesi perusteella Mainosten katselu tai napsauttaminen tuo rahaa meille tai liikekumppaneillemme.
  • Google AdWordsin konversioseuranta: Konversioseurannan avulla saamme tietoa digitaalisten kampanjoidemme tehokkuudesta.
  • Google AJAX Search API: Tämän työkalun avulla voimme upottaa Googlen hakupalkin verkkosivustoomme. Hakupalkin avulla käyttäjät voivat tehdä sivuston käyttöä helpottavia avainsanahakuja.
  • Google Analytics: Keräämme Google Analyticsin avulla tietoja siitä, miten vierailijat käyttävät verkkosivustoamme.  Voimme esimerkiksi kerätä tietoja sivustosta, josta käyttäjä on siirtynyt sivustoomme, sekä siitä, kuinka monta kertaa käyttäjä on vieraillut sivustollamme.
  • Google Dynamic Remarketing: Näillä seurantatyökaluilla pyrimme parantamaan verkkomainontamme tehokkuutta seuraamalla käyttäjien käyttötottumuksia ajan mittaan ja kolmansien osapuolten verkkosivustoilla. Keräämme tietoja siitä, mitä mainoksia käyttäjät katselevat ja napsauttavat. Käytämme näitä tietoja mainontamme parantamiseen ja räätälöintiin.
  • Google Tag Manager: Käytämme Google Tag Manageria käyttötottumusten seuraamiseen, liikenteen analysointiin ja markkinoinnin optimointiin.
  • LiveChat: Käytämme LiveChatia viestintään verkkokauppasivustollamme potentiaalisten ostajien kanssa sekä verkkomyyntiprosessin helpottamiseen.
  • MailChimp: MailChimp auttaa meitä suunnittelemaan uutiskirjeitä sähköpostimarkkinointia varten, jakamaan niitä sosiaalisessa mediassa, yhdistämään niitä jo käyttämiisi palveluihin ja seuraamaan tuloksiasi.
  • Shopify: Käytämme Shopifyta tuotteidemme esittelyyn verkkosivustollamme, maksujen käsittelyyn ja verkkokauppatoimintamme sujuvoittamiseen.
  • Twitter, Inc. ja Twitter-painike: Twitter on verkkoyhteisöpalvelu, jossa käyttäjät voivat lähettää ja lukea lyhyitä viestejä. Käytämme Twitter-evästeitä sosiaalisen median jakamispainikkeiden näyttämiseen sivustoissamme sekä sosiaalisen median ja muun selauskäyttäytymisen seuraamiseen mainonnan ja kampanjoiden kohdentamista varten. Lisätietoja Twitter-evästeiden estämisestä on täällä.
  • YouTuben videoseuranta: Mittaamme YouTuben videoseurannan avulla videoidemme käyttöä ja pyrimme siten parantamaan markkinointi- ja tukivideoidemme sisältöä.

TIETOTURVA

Toteutamme asianmukaisia teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä, joiden tarkoituksena on suojata Phynin verkkosivustojen ja Phyn-tuotteiden keräämiä tietoja. Internetin kautta tapahtuvaan tiedonsiirtoon liittyy kuitenkin aina riskejä.

On tärkeää muistaa, että jos käytät tietokonetta tai laitetta, jota myös muut voivat käyttää, muut käyttäjät voivat päästä käsiksi salaamattomiin henkilötietoihin. Jos et halua, että muut pääsevät käsiksi tietoihisi, ole varovainen käyttäessäsi julkisia tietokoneita tai laitteita tai käyttäessäsi tietokonetta tai laitetta, jota muut saattavat käyttää ilman lupaasi.

Suosittelemme, että pyrit kaikin tavoin suojaamaan henkilötietosi, kun olet internetissä. Vaihda esimerkiksi salasanasi usein ja käytä salasanoissa kirjainten ja numeroiden yhdistelmää. Muista myös käyttää suojattua selainta. Ota huomioon, että Wi-Fi-yhteyttä käyttäville laitteille, kotiverkoille ja palveluille antamasi nimet (”kutsumanimet”) voivat näkyä kodin ulkopuolella oleville tahoille, joten älä käytä henkilötietoja kutsumanimissä.

PÄIVITYKSET

Phyn-tuotteita voidaan päivittää aika ajoin lisätoimintojen tarjoamiseksi, teknisten ongelmien korjaamiseksi ja yleisen käyttökokemuksen parantamiseksi. Joissain Phyn-tuotteissa on automaattinen päivitystoiminto, jonka avulla voimme tehdä päivityksiä automaattisesti. Voit muuttaa automaattisen päivityksen asetuksia Phyn-tuotteen tilin asetuksissa. Hyvin harvinaisissa tapauksissa päivityksiä voidaan silti tehdä automaattisesti riippumatta valitusta automaattisten päivitysten asetuksesta. Saatamme esimerkiksi tehdä automaattipäivityksen, joka estää tai korjaa verkon tietoturva-aukon tai tietoturvaloukkauksen.

LINKIT KOLMANSIEN OSAPUOLTEN JA SOSIAALISEN MEDIAN SIVUSTOIHIN

Phynin verkkosivustoissa ja verkkopalveluissa voi olla linkkejä kolmansien osapuolten sivustoihin tai verkkopalveluihin. Myös Phyn-tuotteet saattavat käyttää tai tarjota kolmansien osapuolten tuotteita ja palveluja, esimerkiksi Phyn-tuotteen kanssa toimivia kolmannen osapuolen sovelluksia. Kun poistut Phynin verkkosivustoilta ja Phyn-tuotteista, toimintaasi sovelletaan kolmannen osapuolen sivustojen ja verkkopalvelujen käyttöehtoja ja tietosuojaselosteita. Phyn ei vastaa tällaisten verkkosivustojen ja -palvelujen tietosuojakäytännöistä tai sisällöstä. Kehotamme sinua lukemaan huolellisesti kaikkien käyttämiesi verkkosivustojen ja -palvelujen käyttöehdot ja tietosuojaselosteet.

Phynin verkkosivustot ja Phyn-tuotteet voivat sisältää sosiaalisen median toimintoja, kuten Facebookin Tykkää-painikkeita. Tällaiset toiminnot saattavat kerätä tietoja laitteesi IP-osoitteesta, käyttää evästeitä sosiaalisen median vuorovaikutteisten toimintojen käytön helpottamiseksi tai ohjata sinut sosiaalisen median sivustoon, jossa voit julkaista henkilötietoja. Kaikkiin sosiaalisen median vuorovaikutteisiin toimintoihin sovelletaan toiminnon tarjoavan sosiaalisen median yrityksen tietosuojaselostetta.

TÄMÄN TIETOSUOJASELOSTEEN PÄIVITYKSET

Voimme päivittää tätä tietosuojaselostetta aika ajoin, joten tarkistathan sen säännöllisesti. Jos muutamme tietosuojaselostetta, muutettu versio ja muutospäivämäärä julkaistaan täällä. Jos teemme olennaisia muutoksia tietosuojaselosteeseen, ilmoitamme niistä sinulle sähköpostitse tai näkyvällä tavalla tällä verkkosivustolla.

YHTEYSTIEDOT

Jos sinulla on kysyttävää tietosuojasta tai kommentoitavaa tästä tietosuojaselosteesta, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@phyn.com tai kirjeitse osoitteeseen Phyn LLC, 1855 Del Amo Boulevard, Torrance, CA 90501, USA.

Jos haluat tehdä valituksen tästä tietosuojaselosteesta tai jos jokin asia huolestuttaa sinua siinä, ota yhteyttä jompaankumpaan edellä mainituista osoitteista. Suhtaudumme valituksiin tietosuojalainsäädännön rikkomisesta vakavasti. Phyn tutkii valituksesi ja vastaa sinulle kohtuullisessa ajassa.

Päivitetty 5.3.2019