Hur ändrar jag e-postadressen som jag har ställt in för mitt Phyn-konto?

Tyvärr finns det för närvarande ingen möjlighet att ändra e-postadressen som du har ställt in för ditt Phyn-konto.

Du måste ta bort ditt Phyn-konto i Phyn-appen och återskapa ditt Phyn-konto med den nya e-postadressen. Gör så här:

1. Starta Phyn-appen
  2. Tryck på Meny > Konto > Ta bort konto
  3. Ange det mobilnummer som är kopplat till kontot
  4. Tryck på Ta bort konto
  5. När kontot har tagits bort kan du följa anvisningarna för att skapa ditt Phyn-konto och parkoppla enheten till ditt hemmanät
  6. Anvisningar för iPhoneInstructions for Android

Notera: Genom att du har tagit bort ditt Phyn-konto måste inlärningsproceduren för din vattenanvändning hemma startas om och en del av ditt inlärningsdata för din Phyn Plus kommer att tas bort från molnet. Om Automatisk avstängning var aktiverad innan, måste du vänta tills inlärningsproceduren har uppnått 100% igen. Under denna process kommer olika vattenanvändningsvarningar att visas i Phyn-appen. Du ska svara på varje varning genom att identifiera vattenanvändningens källa, t.ex. dusch, bevattning, badkar etc. Beroende på din vattenanvändning kan denna process ta upp till flera veckor. Så snart som inlärningsprocessen är avslutad och har uppnått 100% sänds ett SMS-meddelande om att du kan aktivera Automatisk avstängning i Phyn-appen om du vill.