Var hittar jag MAC-adressen till Phyn Plus? Jag behöver lägga till MAC-adressen på Phyn Plus till listan över tillåtna MAC-adresser för MAC-adressfiltrering

Av säkerhetsskäl finns bara ESN påtryckt på Phyn Plus.  MAC-adressen till Phyn Plus finns tryckt på en etikett på Phyn Plus husägarmanualen. Phyn Plus husägarmanualen (användarmanualen) finns i den blå kuverten i lådan.

Notera:  Om du inte kan hitta Phyn Plus husägarmanualen ska du avaktivera MAC-adressfiltrering på routern och avsluta konfigureringsproceduren för Phyn Plus.  Efter godkänd hopkoppling visas MAC-adressen på inställningssidan i Phyn-appen.

Kan du inte hitta det du söker efter?