Jag har ändrat inställningarna på mitt Wi-Fi-hemmanät och Phyn Plus är nu offline

Om ändringar görs på det trådlösa hemmanätet, t.ex. om nätverkets lösenord, nätverkets namn (SSID), Wi-Fi-säkerhetsprofilen etc. ändras, kan Phyn Plus inte längre koppla upp sig till nätverket. I Phyn-appen visas att enhetens status är ”offline”.

Följ dessa steg för att ansluta din Phyn Plus till det trådlösa nätverket efter det att ändringar på nätverket har gjorts.

Notera: Om du har köpt en ny trådlös router. Följ de steg, som beskrivs här.

iPhone:

1. Starta Phyn-appen på din mobil
  2. Tryck på Meny > Konto > Inställningar
  3. Säkerställ att din enhet visar ”Offline” i inställningarna
  4. Tryck på Wi-Fi-nätverk längst upp i inställningsmenyn
  5. Följ instruktionerna på skärmen Anslut till Phyn. Notera: Tänk på att trycka på den blå knappen på Phyn-enheten innan du startar processen. Genom att trycka på den blå knappen försätts enheten i ”parkopplingsläget”. Den kan då parkopplas igen, antingen till ditt befintliga Wi-Fi-nätverk eller till ditt nya Wi-Fi-nätverk.
  6. Tryck på Hem-knappen > Inställningar > Wi-Fi på din iPhone. – Din Phyn-enhets SSID visas i listan över tillgängliga Wi-Fi-nätverk
  7. Tryck på Phyn.Plus.XXX, SSID:n på Phyn Plus.
  8. När Phyn Plus har parkopplats, visas en blå kryssruta till vänster om namnet på Phyn Plus SSID. ”Osäkert nätverk” visas under SSID: på Phyn Plus.
  9. Tryck på Hem-knappen och därefter på Phyn
  10. ”Söker efter nätverk…” visas
  11. På skärmen Välj nätverk: Tryck på SSID:n på ditt Wi-Fi-hemmanätverk. (Notera: Om du inte ser ditt Wi-Fi-hemmanätverk, tryck på ”Uppdatera”. Om du ser SSID:n på ditt hemmanätverk två gånger, en gång grålagd och en gång i en mörkare färgton, tryck på den SSID som har mörkare färgton.)
  12. Skriv in lösenordet på ditt Wi-Fi-nätverk och tryck på Klart och sedan på Anslut. (Notera: Var noga med att skriva in lösenordet korrekt med eventuella stora bokstäver och särskilda tecken.)
  13. ”Parkopplar Phyn-enheten” visas under parkopplingsproceduren. Notera: Om du har skrivit in fel lösenord, visas följande meddelande: ”Felaktigt lösenord, försök igen”.
  14. Meddelandet ”Din enhet har anslutits” visas.
  15. Tryck på Klart.

Android:

1. Starta Phyn-appen på din mobil
  2. Tryck på Meny > Konto > Inställningar
  3. Säkerställ att din enhet visar ”Offline” i inställningarna
  4. Tryck på Wi-Fi-nätverk längst upp i inställningsmenyn
  5. Följ instruktionerna på skärmen Anslut till Phyn. Notera: Tänk på att trycka på den blå knappen på Phyn-enheten innan du startar processen. Genom att trycka på den blå knappen försätts enheten i ”parkopplingsläget”. Den kan då parkopplas igen, antingen till ditt befintliga Wi-Fi-nätverk eller till ditt nya Wi-Fi-nätverk.
  6. Tryck på Hem-knappen på din Android-enhet
  7. Svep nedåt från skärmens övre kant
  8. Tryck på kugghjulssymbolen (Inställningar) i hörnet längst upp till höger
  9. Tryck på Nätverk och internet
  10. Tryck på Wi-Fi. SSID:n på Phyn Plus visas i listan av tillgängliga Wi-Fi-nätverk
  11. Tryck på Phyn.Plus.XXX, SSID:n på Phyn Plus. ”Ansluter” visas kort
  12. När Phyn Plus har parkopplats, ändrar SSID:n färg till blå och meddelandet ”Internet är eventuellt inte tillgängligt” visas under SSID:n. (Viktigt: Hoppa över eventuella meddelanden som ”Internet är eventuellt inte tillgängligt. Anslut till ett annat nätverk”.
  13. Tryck på Hem-knappen och därefter på Phyn i menyn Appar (eller tryck på Phyn i menyn över aktiva program)
  14. ”Söker efter nätverk…” visas
  15. På skärmen Välj nätverk: Tryck på SSID:n på ditt Wi-Fi-hemmanätverk. (Notera: Om du inte ser ditt Wi-Fi-hemmanätverk, tryck på ”Uppdatera”. Om du ser SSID:n på ditt hemmanätverk två gånger, en gång grålagd och en gång i en mörkare färgton, tryck på den SSID som har mörkare färgton.)
  16. Skriv in lösenordet på ditt Wi-Fi-nätverk och tryck på Anslut. (Notera: Var noga med att skriva in lösenordet korrekt med eventuella stora bokstäver och särskilda tecken.)
  17. ”Parkopplar din enhet” visas under parkopplingsproceduren. (Notera: Om du har skrivit in fel lösenord, visas följande meddelande: ”Felaktigt lösenord, försök igen”.
  18. Meddelandet ”Din enhet har anslutits” visas.
  19. Tryck på Klart.

What can we help you with?

Phyn Is Closed for Independence Day

Phyn will re-open Tuesday, 05 July at 8:00 AM PST

These include:

For Urgent Issues, You Can Email: help@phyn.com