Flera hus – Hur många Phyn Plus-enheter kan jag lägga in i min Phyn-app?

Multi-Home Support

Du kan ha upp till 6 Phyn Plus-enheter i ditt Phyn-konto om du använder den senaste versionen av Phyn-appen.

• Multi-Home Support finns i Phyn-appen från och med version 1.3.5.
  • Version 1.3.5 kom ut den 16 oktober 18 i App Store och i Google Play.
  • Du kan enkelt kontrollera vilken version av Phyn-appen du har genom att starta Phyn-appen. Versionsnumret visas kort längst ner till höger på skärmen.

Multi-Home Support är perfekt för personer som har ett sommarställe eller en hyresfastighet!

Det är enkelt att konfigurera flera Phyn-enheter i Phyn-appen. Gör så här:

Starta Phyn-appen på din mobil när du har konfigurerat den första Phyn Plus-enhet

1. Tryck på menysymbolen i skärmens övre vänstra hörn

0

1. Tryck på adressen på den första Phyn-enheten som du har konfigurerat

0

1. Längst ner på skärmen visas ”Lägg till enhet”. Tryck på ”Lägg till en ny enhet”

1

1. Tryck på Fortsätt

2

1. Tryck på Nästa på skärmen Strömkontroll

3

1. Följ dessa steg för att parkoppla den nya Phyn-enheten till ditt Wi-Fi-hemmanätverk
  2. Skriv in adressen på den nya Phyn-enheten i skärmen Lägg till hem och tryck på Nästa

4

1. På skärmen Konfigurera hem anger du vilka armaturer som finns och tryck på Nästa

5

1. Konfigurera hem – Lägg till förteckning över armaturer

6

1. På skärmen Vattenaktivitet tryck på menysymbolen i det övre vänstra hörnet

7.5

1. Menyn för den nya Phyn-enheten kommer upp. Du kan visa Aktiviteterna, utföra Flödeskontroll, granska Förbrukningen, styra Avstängningsventilen etc. för den nya Phyn-enheten som du har lagt in.

8

1. För att visa en annan Phyn-enhet: Tryck på Phyn-symbolen längst upp på skärmen igen. En lista över dina Phyn-enheter kommer upp. Du har också möjlighet att lägga till ännu en Phyn-enhet genom att trycka på Lägg till enhet längst ner på skärmen.