Vad är IFTTT?

IFTTT (If This Then That) hjälper dig att förbinda dina olika appar och enheter. Om du registrerar dig för ett kostnadsfritt IFTTT-konto kan du aktivera appletar som hjälper dina appar och enheter att samarbeta för att göra specifika saker som de annars inte skulle kunna göra.

Hur kan jag komma igång med IFTTT?

För att använda IFTTT med ditt Phyn-konto måste du ladda ner och installera den senaste versionen av Phyn-appen. IFTTT stöds av Phyn-appen version 3.3.2 och senare.

Registrera dig för ett kostnadsfritt IFTTT-konto. När du sedan använder eller skapar en applet med Phyn, uppmanar dig IFTTT att logga in till ditt Phyn-konto från IFTTT-webbplatsen. Läs mer här.

Vad kan jag göra med Phyn och IFTTT?

Massor med saker! Låt dina Hue-lampor bli blåa när du får en läckagevarning eller låt din termostat vridas upp när du får en frysvarning från Phyn. Du kan starta med de appletar som vi har skapat  eller så kan du skapa din egen.

Hur bygger ja egna appletar för Phyn med IFTTT?

IFTTTs webbplats kan du läsa mer om hur enkelt det är att skapa en ny applet.