Vilken typ av extern Wi-Fi-antenn är kompatibel med Phyn Plus-enheten?

Extern Wi-Fi-antenn

Antennanslutningen på Phyn Plus-enheten är en RP-SMA hylsa (med yttre trådar och en hanes centrala stift) under gummifliken i enhetens ände. Det är denna anslutning som den externa antennen ska anslutas till.

Varje 2.4GHz-antenn med en RP-SMA stickkontakt (med inre trådar och en central upptagningshål istället för ett kontaktstift) kan användas.

Det finns externa Wi-Fi-antenner av medelstor räckvidd som ger en förstärkning på ca 9-11 dBi.

• Sök på Google efter “2.4ghz 9dbi Rp-sma Wifi Antenn”

Externa Wi-Fi-antenner med större räckvidd ger en förstärkning på ca 15-18 dBi. Vissa har en antennbas och en kabellängd:

• Sök på Google efter “2.4ghz 15dbi Rp-sma Wifi Antenn”

NOTERA:

• När du har köpt en extern antenn måste du kontakta Phyns kundtjänst per e-post eller telefon.
  • Phyns kundtjänst aktiverar den Phyn-enhet för användning av den externa antennen istället för den inbyggda interna antennen.
  • Om antennen inte ger tillräcklig signalstyrka åt din Phyn Plus måste du köpa en Wi-Fi-repeater