Varför uppmanas jag alltid att skriva in mitt användarnamn och lösenord när jag startar Phyn-app på min Android Samsung, Pixel eller Lenovo mobil?

Om du alltid uppmanas att skriva in ditt användarnamn och lösenord när du startar Phyn-app på din Android Samsung, Pixel eller Lenovo mobil, följ följande steg för att lösa problemet:

Första steget:

1. Säkerställ att Phyn-appen inte körs
  2. Tryck på Inställningar > Appar > Phyn > Behörigheter > Aktivera Plats & Telefon & Lagring
  3. Tryck på Tillbaka-knappen. Genom detta sparas ändringarna

Andra steget:

1. Tryck på Inställningar > Appar > Phyn > Lagring > Rensa cacheminne & Rensa minne
  2. Tryck på Tillbaka-knappen. Genom detta sparas ändringarna
  3. Starta Phyn-appen och logga in genom att skrivs in ditt användarnamn och lösenord.
  4. När du har loggat in, avsluta Phyn-appen
  5. Starta Phyn-appen igen. Du bör nu inte uppmanas att skriva in dina inloggningsuppgifter igen.